Карате клуб “Дарис” чукна 9 години с красива торта и коледно тържество

 

В официалната класация в БНФ карате кюстендилската школа се нареди на 9-о място със 107 медала и 10 национални състезатели през 2017 г.

 

Карате клуб “Дарис” събра състезатели, родители и гости на коледно тържество. По традиция на него кюстендилската школа празнува и рождения си ден, който е 9-и за КК “Дарис”.

“Измина още една успешна година за нашия карате клуб. През нея спечелихме 107 медала – 35 златни, 25 сребърни и 47 бронзови. Участвахме на 25 състезания с 33-ма състезатели. В официалната класация в БНФ карате сме на 9-о място, като се вземат класиранията от държавните първенства и Купа България – 9 златни, 5 сребърни и 7 бронзови медала. Тази година нашият карате клуб даде на България 10 национални състезатели”, заяви старши треньорът Борислав Иванов.

Най-добре представилите се състезатели на КК “Дарис” за 2017 г. са Вилхем Вилхемов, Николай Христов, Тодор Настев, Доротея Настева, Александър Стефанов, Юлиян Захариев и Цветан Бързашки.

“Благодарности на всички състезатели, които допринесоха с участието и класиранията си за имиджа, авторитета и името на нашия клуб и България. Благодарности и на моите колеги – треньори в клуба, Явор Начев Цветомира Йорданова, Борислава Ганева и Димитър Димитров. Благодарности и на родителите и приятелите на клуба за тяхната подкрепа. Пожелавам много здраве на всички и по-успешна 2018 г.”, каза още Борислав Иванов.