Танцов клуб „Блясък“ и „Силвана Денс“ с танцови спектакли в Благоевград

Два танцови спектакъла ще бъдат представени в рамките на „Коледен фестивал“ 2017 на 15 и 16 декември. И двете събития ще протекат в зала „Яворов“ в областния център.

На 15 декември (петък) от 19,00 часа ще бъде представен концерт под надслов „Коледен блясък“ на танцов клуб „Блясък“. В него участват деца от всички групи на танцов клуб „Блясък“ на възраст от 4 до 15 години. Жители и гости на Благоевград ще имат възможност да се насладят на различни танцови стилове и да се потопят в магията, наречена танц. Концертът е организиран със съдействието на община Благоевград. Входът е свободен.

Вторият концерт е на клуб по спортни танци „Силвана Денс“. Те ще представят своите изпълнения на 16 декември от 18,00 часа. Коледният концерт на клуба ще покаже изящество, талант и стил. И двете събития са част от „Коледен фестивал“ 2017, организиран от община Благоевград. Фестивалът продължава до януари месец 2018 година. Програмата на община Благоевград предлага много интересни игри и занимания за малките, интересни концерти и постановки за големите.