Monday, May 6, 2024
HomeСпортАтанас Димитров от „Беласица” ще играе в „Ботев” (Враца), вратарят Благой Стоянов...

Атанас Димитров от „Беласица” ще играе в „Ботев” (Враца), вратарят Благой Стоянов отива във „Верея”

 

 

Досегашният халф-защитник на мъжкия отбор на ОФК „Беласица” Атанас Димитров е поел поканата на старши треньора на „Ботев” (Враца) Сашо Ангелов. Последният потвърди това и заяви, че наистина Атанас Димитров е едно от новите попълнения на неговия отбор за лятната подготовка.

25-годишният Димитров, който е юноша на „Литекс“, вече е играл при врачани като преотстъпен през 2011 година. Футболистът е син на бившия защитник на “оранжевите” и доскорошен наставник на „Беласица“ Николай Димитров-Джаич.

В същото време „Ботев“ разтрогна по взаимно съгласие контракта с 27-годишния полузащитник Любо Танев. Причината за преждевременното напускане на Танев е, че Сашо Ангелов не е изпълнил обещанията си, с които бе привлякъл футболиста на „Беласица” по време на зимната подготовка.

Титулярният вратар на мъжкия отбор на ОФК „Беласица” Благой Стоянов пък започна тренировки с отбора на „Верея”. Той отпътува за Говедарци, където се включи в лятната подготовка на елитния отбор от Стара Загора. Благой Стоянов е получил покана лично от треньора на вратарите на отбора Боян Пейков. Управителят на ОФК „Беласица” Георги Петров е бил уведомен за напускането на вратаря. Той му е пожелал пълен успех в елитния старозагорски отбор.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular