Monday, May 6, 2024
HomeРегионДупницаБившият лесничей Георги Амбарков: Бензиностанцията на Давко Давков до обувния завод в...

Бившият лесничей Георги Амбарков: Бензиностанцията на Давко Давков до обувния завод в Дупница прибира парите и те изпраща без гориво, колата ми спря насред път

Току-що зареденият резервоар с газ за 12 лв. ме остави в безизходица, бях спрян от полицаи и тестван за алкохол, за капак дадох 50 лв. за ремонт на колата, оплака се Амбарков

„Заредих газ за 12 лв. на бензиностанцията на инженер Давко Давков до обувния завод в жк Бистрица” в Дупница на 25 юли. Газта струваше 90 ст. Успях да измина едва 18 км. Колата спря насред пътя, точно се намирах до парк „Рила” в посока с. Бистрица.

В този момент минаха и полицаи и не можаха да повярват, че горивото ми е свършило, дори решиха, че е възможно да съм употребил алкохол, та затова съм се рапищолил насред пътя”, това разказа в редакцията на в. „Вяра”. бившият лесничей Георги Амбарков от дупнишкото село Бистрица.

Давко Давков

Той продължи историята си: „Тестваха ме, увериха се, че не съм пиян, а просто нервиран, защото това ми се случва за шести път. Винаги когато зареждам на бензиностанцията на Давко Давков, горивото свършва на средата на пътя. С гориво от друга бензиностанция изминавам 100 км. Не стига, че останах насред пътя, че дойдоха полицаите, ами трябваше да сменя и горивен клапан на колата. Ремонтът ми погълна над 50 лв. Когато им искам касова бележка, никога не ми дават. Отговарят ми: „Даваме само фактури”. Разбрах, че и много други дупничани са изгорели като мен. Смятам, че бензиностанциите в района са опасни, а институциите не си вършат работата. Смятам, че от метрологичен и технически надзор не си вършат работата, а спят, както и всички останали”, заяви Георги Амбарков.

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. А защо след втория пореден случай продължаваш да зареждаш на тази бензиностанция ?!

Comments are closed.

Most Popular