Sunday, May 12, 2024
HomeНовиниБългарияБорисов "утеши" Валери Симеонов с два етажа на "Раковски" 134

Борисов “утеши” Валери Симеонов с два етажа на “Раковски” 134

 

Министерският съвет утеши “изработения” от министър-председателя вицепремиер по икономическата политика Валери Симеонов с два етажа от сградата – символ на демокрацията и емблематична централа на СДС на “Раковски” 134 в столицата. Това стана ясно от съобщение на правителствената пресслужба.

Партията на Симеонов Национален фронт за спасение на България (НФСБ) получава третия и четвъртия етаж и ще съжителства заедно със СДС на Божидар Лукарски, за която остават три етажа.

Правителственото решение идва в деня, в който Валери Сименов се оплака във фейсбук, че пак е изигран от ГЕРБ и ДПС, този път за концесиите на плажовете. Преди седмица той беше “изработен” по негови думи от премиера за ски концесията на Банско и обяви, че повече не иска да вижда Борисов.

Всеки един от етажите, които получава Валери Симеонов, е със площ от 285 кв.м. На четвъртия етаж по времето, когато СДС беше в управлението на страната, са се намирали кабинетите на зам.-председателите на партията, обясниха от СДС.

По техни думи на първия етаж над партера се намира счетоводството на СДС, на предпоследния етаж е кабинетът на лидера на партията Божидар Лукарски и организационният отдел, а на последния етаж е заседателната зала.

НФСБ в момента ползва за партийни нужди частен имот на ул. “Васил Левски” 94, за който плаща свободен наем. Валери Симеонов отдавна беше харесал централата на СДС и настоява за нея още от лятото на 2013 г., но досега въпросът с предоставянето на държавен имот не беше уреден.

RELATED ARTICLES

Most Popular