Thursday, May 2, 2024
HomeСпортЧетирима пропускат началото на първенството в Югозапада, най-санкционираният тим от БФС е...

Четирима пропускат началото на първенството в Югозапада, най-санкционираният тим от БФС е този на  “Миньор” (Перник) заради невъздържани фенове

В края на миналия сезон Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на БФС наказа четирима състезатели- Ради Митревски, Радостин Джогански, Виктор Анастасов и Цветан Павлов за получени червени картони в последния кръг на  първенството в Югозападната Трета лига. По Наредба провинилите се играчи ще пропуснат първия кръг на новия сезон, който по програма ще стартира на 12 август в различни градове по течението на Струма. Митревски и Джогански за сега все още нямат отбори, докато Анастасов е в “Пирин” (Рз), а Цветан Павлов в “Хебър” (Пз) но със сигурност няма да играят в първия кръг за новите си клубове.
Междувременно стана ясно, че през  изминалото първенство в Югозапада, най-санкционираният тим от БФС е този на  “Миньор” (Перник).  Невъздържаните  фенове на “чуковете” почти всеки  кръг “заработваха” парична санкция на  клуба, след използване на пиротехнически средства по време на мачовете.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular