Директорката на юндома в Дупница Кр. Александрова изпрати красавицата Марияна Черешарова абитуриентка, майката Ели дойде специално от Италия за бала на сина Тони

Директорката на Юндома абитуриентката Марияна Черешарска

Професионалната гимназия по транспорт се раздели с випуск 2017

Директорката на юндома ”Олга Стоянова” Красимира Александрова изпрати като майка най-красивата си абитуриенка Марияна Черешарова, която завърши Гимназията по транспорт в Дупница.

Таткото Данчо на абитуриента Георги Галчев благодари и за грижите на бившата му класна Елена Дашева
Бившата класна на 12-и ”а” клас Елена Дашева е горда със своите ученици абитуриенти Антон Пилев, Сашо Скоклев, Ангел Христов.

Марияна се изяви и като водеща – тя представи на  сцената на пл. „Свобода” своите съученици от 12-и „а”, специалност „Електрообзавеждане на автомобила и автотранспортна техника”, които дефилираха заедно с класния си Димитър Белчински.

Класният на 12-и ”а” Димитър Белчински със свои ученици
Абитуриентът Тони с майка си Ели и баба си Атанаска Кръстева и бившата си класна Елена Дашева

Бившата класна Елена Дашева също изпрати випускниците. Плановете на Марияна Черешарова са да поработи малко на морето в ресторант и после да учи висше.

Марияна Черешарска представи съучениците си на сцената като водеща.

С много вълнение абитуриенти, родители и учители направиха последните си снимки заедно. Цялата рода пък изпрати абитуриента от Автото Тони, който е гордостта на баба си Атанаска Кръстева, майката Ели и таткото Стойчо. Майката Ели се върна от гурбет в Италия специално за бала на Тони, който мечтае да стане и студент.