Saturday, May 4, 2024
HomeРегионДупницаДиректорката на юндома в Дупница Кр. Александрова изпрати красавицата Марияна Черешарова абитуриентка,...

Директорката на юндома в Дупница Кр. Александрова изпрати красавицата Марияна Черешарова абитуриентка, майката Ели дойде специално от Италия за бала на сина Тони

Професионалната гимназия по транспорт се раздели с випуск 2017

Директорката на юндома ”Олга Стоянова” Красимира Александрова изпрати като майка най-красивата си абитуриенка Марияна Черешарова, която завърши Гимназията по транспорт в Дупница.

Таткото Данчо на абитуриента Георги Галчев благодари и за грижите на бившата му класна Елена Дашева
Бившата класна на 12-и ”а” клас Елена Дашева е горда със своите ученици абитуриенти Антон Пилев, Сашо Скоклев, Ангел Христов.

Марияна се изяви и като водеща – тя представи на  сцената на пл. „Свобода” своите съученици от 12-и „а”, специалност „Електрообзавеждане на автомобила и автотранспортна техника”, които дефилираха заедно с класния си Димитър Белчински.

Класният на 12-и ”а” Димитър Белчински със свои ученици
Абитуриентът Тони с майка си Ели и баба си Атанаска Кръстева и бившата си класна Елена Дашева

Бившата класна Елена Дашева също изпрати випускниците. Плановете на Марияна Черешарова са да поработи малко на морето в ресторант и после да учи висше.

Марияна Черешарска представи съучениците си на сцената като водеща.

С много вълнение абитуриенти, родители и учители направиха последните си снимки заедно. Цялата рода пък изпрати абитуриента от Автото Тони, който е гордостта на баба си Атанаска Кръстева, майката Ели и таткото Стойчо. Майката Ели се върна от гурбет в Италия специално за бала на Тони, който мечтае да стане и студент.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular