Saturday, May 11, 2024
HomeСпортДубълът на „Рилецо” лесна хапка за ЦСКА, падна с 61:93 в „Арена...

Дубълът на „Рилецо” лесна хапка за ЦСКА, падна с 61:93 в „Арена Самоков”

Вторият отбор на „Рилски спортист” не можа да окаже никаква съпротива на ЦСКА в мач от поредния кръг на втората шестица на баскетболната „А” група.

Самоковци бяха равностойни на противника единствено във втория период, спечелен от тях с 19:18. През останалото време възпитаниците на Борислав Трифонов не стояха никак добре на паркета и логично си тръгнаха с наведени глави от и без това полупразната „Арена Самоков”.

За пореден път единственият светъл лъч в редиците на домакините бе капитанът им Мирослав Васов. 19-годишният състезател блесна с 19 точки, 5 борби и 4 асистенции за 34 минути игра. 12 пункта и 7 овладени топки добави Николай Гелов, а останалите 10 играчи, взели участие в срещата, не можаха да стигнат до двуцифрен точков актив.

Официален дебют с бялата фланелка направи младокът Васил Милушев. 190-сантиметровият център влезе като резерва малко преди края, но не успя да стигне до кош или да спечели борба.

В следващия кръг „Рилски спортист-2” гостува на дубъла на „Академик” (Сф). Мачът е в неделя, 4 февруари, от 17,00 ч в Спортния комплекс в Правец.

RELATED ARTICLES

Most Popular