Thursday, May 2, 2024
HomeРегионДупницаДупничани разкриха нерегламентирано сметище при р. Бистрица, Надежда Михайлова от Ресилово: Мястото...

Дупничани разкриха нерегламентирано сметище при р. Бистрица, Надежда Михайлова от Ресилово: Мястото да се обезопаси, някой може да падне

За нерегламентирано сметище, изникнало при река Бистрица до ГУМ, сигнализираха читатели на в. „Вяра”.

Учителят Иван

Според хората реката трябва да се изчисти и в същото време да се обезопаси по-добре.

Падналата улична лампа на брега на реката

„Като майка съм силно обезпокоена, близо до това място преди години в реката падна бебе с детската количка. Според мен трябва да се вземат още по-големи мерки за обезопасяването на участъка”, заяви Надежда Михайлова от Ресилово.

Отрязаните дървета на брега на река Бистрица при ГУМ

Вчера работници към временната заетост окастриха и рязаха дървета на брега на река Бистрица при кръговото на ГУМ. Откри се много добра гледка към пирамидата, но също така на показ излезе и сметището, сътворено от недобросъвестни граждани. „Работниците трябва да внимават с орязването на дърветата. Клоните може да паднат в реката и да я задръстят”, сподели преподавателят Иван. Граждани се поинтересуваха и какво ще прави общината с отрязаните кубици дърва и дали може да ги закупят на по-ниска цена.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Предлагам да заградят реката с решетки и мрежи и даже некой да реши да се дави или хвърли боклука в центъра на града да не може.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Most Popular