Monday, May 6, 2024
HomeРегионСанданскиДвойно убийство! Бившият полицай в Сандански Георги Тимов - Сърцето простреля съседа...

Двойно убийство! Бившият полицай в Сандански Георги Тимов – Сърцето простреля съседа си Илия Шкалов и се самоуби

Двойно убийство окървави петричкото село Капатово, след като 66-годишният експолицай Георги Тимов, по прякор Сърцето, стреля по съседите си и се самоуби. 62-годишният Илия Шкалов е починал на място, а съпругата му е ранена в крака. Тя е настанена в болницата в Сандански. Тимов изстреля над 5 куршума срещу Илия и съпругата му около обяд. Сигналът за разправията е постъпил в 12,49 ч. Според сигнала на тел. 112 между двама 66-годишни жители на селото се разгорял скандал, в резултат на което единният прострелял опонента си смъртоносно и се застрелял. Районът около местопрестъплението беше отцепен от полицията. По първоначална информация става въпрос за битов скандал, завършил с фатален край. Според съселяни Георги Тимов от години имал вражда със застреляния Илия Шкалов.

“Дълги години работеше като военен, после се прибра и казват, че е работил и като полицай в Сандански. Пенсионира се и се заседя вкъщи”, разказват съседи. Според тях Сърцето имал две дъщери, които живеят и работят в Сандански.

„Потресени сме, още не можем да осъзнаем какво се случва, толкова много кръв се проля, отнеха се човешки животи, полицията е навсякъде, огромна трагедия”, плачеха жени от селото.

RELATED ARTICLES

Most Popular