Футболистът Николай Станчев от Долна баня се ожени за красивата Йорданка, Стефан Велчов и Васил Йорданов ляха червено вино за здравето на младоженците

 

Капитанът на бившия футболен отбор на “Левски” (Долна баня) Николай Станчев мина под венчило с чаровната Йорданка от  Момина клисура.

Кумуваха им семейство Адриана и Любомир Димитрови. Красивата сватбена фотосесия започна от централния площад “Възраждане” в рилския град. Сред гостите бяха колегите на Ники от синия отбор Стефан Велчов (правият с бъклицата в ръка) и Васил Йорданов (седналият на пейката), които почерпиха с по глътка червено вино за здравето и бъдещия щастлив семеен живот на Йорданка и Николай. 

За празничното настроение и задължителното сватбено хоро на площада се погрижиха музикантите от оркестъра на Кирил Велчов (с акордеона). Сватбената фотосесия продължи с още много красиви мигове и снимки на новия спортен комплекс в Долна баня. Венчавката на Йорданка и Николай Станчеви извърши енорийският свещеник ставрофорен иконом Пламен Димитров в местната църква “Успение на Пресвета Богородица”, а сватбеното тържество продължи с празнична вечеря, усмивки и веселие, фойерверки, танци и хора до зори по първи петли.