Friday, May 3, 2024
HomeРегионБобов долИздирва се! Бившият миньор Георги Гюндерски от Бобов дол изчезна от Александровската...

Издирва се! Бившият миньор Георги Гюндерски от Бобов дол изчезна от Александровската болница посред нощ, съседи: Раздели се с жена си, кротък човек е, но се пропи

 

Полицията и близките му издирват 48-годишния Георги Гюндерски от Бобов дол, изчезнал преди дни. „48-годишният Георги Велков Гюндерски е в неизвестност от 7 юни 2017 г. Той е от гр. Бобов дол, бил е настанен в столична болница за лечение, напуснал е здравното заведение през нощта на 6 срещу 7 юни. Той е висок 171 см, с кафяви очи е. Умоляваме гражданите, които имат информация за него, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото районно управление на МВР”, гласи съобщение на Областната дирекция на МВР-Кюстендил, придружено с портретна снимка на издирвания.

Георги е бивш работник на мините в Бобов дол, но в момента е безработен. Живее в един от блоковете в кв. „Миньор” (Банковица), където е израснал. Останал без работа, след като се пропил, разказаха негови съседи. По същата причина от няколко месеца се разделил и със съпругата си, с която имат едно дете. Издирваният е напуснал Александровската болница, където е закаран по спешност. „Георги е добър, кротък човек, но преди няколко години се пропи. Пиеше постоянно, но не беше конфликтен, мълчеше си. Преди няколко дни му прилошало, закаран е в Бърза помощ в Бобов дол, а оттам – в Дупница. От Дупница са го закарали в Александровската болница и той през нощта към 2 часа е изчезнал. Близките му се молят да бъде открит жив и здрав. Голяма трагедия е”, коментира познат на изчезналия от миньорския град. Това е вторият случай на изчезнал човек от Дупнишки регион в последните дни. Както е известно, в началото на юни, докато съпругата му била в лекарския кабинет на ДКЦ-1 в Дупница, изчезна 70-годишниият Малин Стоянов от село Баланово. Няколко дни по-късно той бе открит от полицията жив и здрав близо до сметището по пътя за вилата на ТЕЦ „Бобов дол“.

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

Comments are closed.

Most Popular