Кафенето на Евгени Десподов в Кресна скочи на тезгяха за 70 679 лв., цената му падна с 15 бона за няколко месеца, ипотекирано е

Отново продават кафенето на Е. Десподов в Кресна

 

ЧСИ продава и два склада на фирма „Диамантинвест”

 

Едно от най-известните кафенета в Кресна, собственост на братята Васил и Евгени Десподови, отново е поставено на тезгяха от частен съдия-изпълнител заради неизплатени задължения.

Александър Цанковски е обявил 70 679 лв. начална цена на заведението от 128 кв.м. Кафенето бе предложено за продажба и в началото на тази година с цена 85 600 лв. това показва, че за няколко месеца цената на имота е паднала с близо 15 000 лв. Според сведенията на ЧСИ обектът е собственост на фирма „Диамантинвест” ЕООД. Имотът е ипотекиран 3 пъти, има и възбрана, вписана в службата по вписвания в съда в Сандански. Според данните в търговския регистър фирма „Диамантинвест” ЕООД е с управител и едноличен собственик на капитала Евгени Митков Десподов. Фирмата е с капитал 5000 лв.

Склад за фураж и склад за зърнени храни, собственост на същата фирма, също са под прицела на ЧСИ, като исканата цена за тях е съответно 55 548 лв. и 55 233 лв.