Wednesday, May 1, 2024
HomeРегионДупницаКарък! Жителката на Самоков Диана Христова: За 2 м. една и съща служителка...

Карък! Жителката на Самоков Диана Христова: За 2 м. една и съща служителка 2 пъти ми закопча колата в Дупница

 

Разговарях с шефката Велинова, но поне да ми бяха дали няколко минути аванс, каза жената

За втори път в рамките на два месеца закопчаха колата на Диана Христова от Самоков.

Радостина Велинова

Каръкът я спохожда в Дупница, като и двата пъти скобата е сложена от една и съща служителка на „Паркинги и гаражи”. Христова се оплака пред „Вяра”, че служителите в Дупница не изчакват няколко минути, преди да сложат скоба и глоба.

Санкционираната Христова се затича да търси правда в общината, където се срещна с шефката на „Паркинги и гаражи” Радостина Велинова. „В интерес на истината се отнесоха любезно с мен. Обясни ми, че съм в нарушение, че нейните служители са прави и глобата трябва да се плати”, разказа Христова. Заради олелията със скобата тя изкара на паркинга около 3 часа.

Диана Христова е родена в Дупница, но живее в Самоков. Наложило се спешно да дойде за счетоводни документи в общината. „Когато ме видяха да паркирам, двамата служители си говореха нещо и не се затичаха с бележка към мен. При наличие на касиери не съм си помислила, а и не видях табелата, че мога да платя с есемес. Рядко идвам в Дупница. Живеещ наблизо дупничанин ми каза, че на коли със софийски и други номера много бързо се слагат скоби. Дали това е така, не съм запозната. Интересно ми е това, че една и съща служителка два пъти ме закопчава. От 28 ноември системата за плащането с есемес за паркинг в Дупница е започнала да работи, не съм разбрала”, сподели Христова.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

Comments are closed.

Most Popular