Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБобов долКолата на кмета на община Бобов дол Елза Величкова издъхна насред пътя...

Колата на кмета на община Бобов дол Елза Величкова издъхна насред пътя за Благоевград, прибра я грохнало рено

 

Служебният опел на кмета на община Бобов дол Елза Величкова се потроши насред магистралата за Благоевград точно при разклона за Бобошево. Двигателят на автомобила изпуши и остави Величкова и шофьора й Иво насред пътя.

Автомобилът опел е купен 2005 година чисто нов от предшественичката на Величкова Желязната лейди Йорданка Каленичкова.

„Неволите с тази кола не са спирали. Гълта масло и гориво като змей. Внезапно всички лампи на таблото светнаха. Навреме успях да спра колата, за да предотвратя може би нещо по-страшно. Непрестанно я даваме на ремонти, но тя е на много хиляди километри. Минимум по 30 000 км навъртаме всяка година”, разкри шофьорът на Величкова Иво.

За помощ той извикал колегата си, който пристигнал с още по- старо и раздрънкано рено, за да прибере пътниците.

„Това не ми се случва за първи път. Бях тръгнала за важна делова среща за Благоевград. Срещата не се състоя. Автопаркът на общината е в окаяно състояние. Реното, с което се прибрах, е отвсякъде прогнило. Имаме и още една шкода, която има що-годе добър външен вид, но и тя на няколко пъти ни оставя насред пътя. Спешно имаме нужда от нов автомобил, то просто се налага от само себе си.

Ще споделя проблема с общинските съветници и се надявам те да ме разберат. От новия бюджет трябва да отделим прилична сума, за да купим автомобил, не мога да си провалям важни делови срещи, защото няма с какво да пътувам. Идеята ми е покупката да стане на лизинг”, каза кметът Елза Величкова.

 

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. При добро стопанисване 300 000 километра са нищо за един автомобил, па макар и Опел! Повечето купени втора ръка от Германия са на повече километри и са в чудесно състояние! Защо все нашите са окаяни….

  2. с такъв тъп шофьор и това и е много на колата а и статията е платена да предразположи населението да му одерат кожата от данъци да се вози кметицата и тоя бълхарник шофера и в нова кола . на тебе кола въобще не ти се полага разбра ли

Comments are closed.

Most Popular