Депутатът от Дупница Ивайло Константинов за Четвъртото отчетно-изборно събрание на ГЕРБ: Лидерът ще бъде преизбран със 100% от гласовете на делегатите, Главчев трябва да бъде компенсиран!

ГЕРБ ще проведе Четвърто редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание. На събитието ще присъстват 1200 делегати от цялата страна и над 150 гости от България и чужбина. На събранието ще бъдат проведени избори за председател, заместник-председатели, Изпълнителна комисия и Контролна комисия. Събранието ще се проведе в първа изложбена зала на Интер Експо Център /бул. „Цариградско шосе“ 147/ от 12.00 часа на 26.11.2017 г. /неделя/.
“Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде преизбран със 100%. Надявам се да вкарат в изпълнителната комисия Димитър Главчев, като компенсация за това, че го принудиха да си даде оставката като председател на НС. Изненади няма да има.
Дано да бъде направено предложение за Митко Главчев да бъде новият член…И ще бъде гласувано. Той е много добър човек. Когато сме изправени пред такава огромна отговорност, да поемем председателството на Европейският съюз, би трябвало някой хора да овладеят скандалния си дух. Главчев води по-голяма част от преговорите, беше първи помощник на Борисов и свърши огромна част от работата. Трябва да има начин да продължи да работи на пълни обороти.”- каза лидерът на ГЕРБ, депутатът Ивайло Константинов.