Марешки лети като бесен със 165 км. в час, сам призна по време на дебатите за ЗДП: За три часа стигнах в парламента от Варна!

Цял ден утрепаха депутатите в дърлене дали да премахнат знаците, които указват, че на пътя следва радарен или видеоконтрол на автомобилния трафик.

И докато се правеха на много компетентни, се оказа, че зам.-председателят им Веселин Марешки е джигит, и то какъв! За три часа стигал от Варна до София. Депутатът направи това признание от трибуната, и то по време на обсъждането на първо четене на промените в Закона за движение по пътищата.

Разстоянието по магистрала “Хемус” е около 493 км. Средно изчисляват пътуването за около 5,20-5,30 часа. Значи Марешки направо лети и гази законите. Напук на правилника, знаците и КАТ. Пример за подражание, та дрънка. Излиза, че шпори по магистралата средно със 165 км/ч.

Какво значение има всъщност премахването на табелите, които предупреждават за камери на пътя, след като всяка GPS навигация, която струва от 50 до 120 лева, има в картата си това предупреждение – звуково и визуално?

За сетен път видяхме, че народните ни представители са обикновени неграмотници, които пилеят времето си и нашите пари за глупости.