Saturday, May 11, 2024
HomeСкоростиMercedes показа обновения EQS

Mercedes показа обновения EQS

Mercedes показа фейслифта на EQS за моделната 2025 г., като включи в електрическия автомобил някои дизайнерски елементи от S-Klasse. Актуализациите са съсредоточени главно върху предната част, където обновеният модел се отличава с преработена декоративна радиаторна решетка с хоризонтални хромирани ламели, напомнящи на автомобилите с вътрешно горене от най-високия клас на компанията.

Емблематичната емблема на марката също е обновена, като е почерпено вдъхновение от традиционното украшение на капака на S-Klasse. Освен това EQS вече ще се предлага стандартно с предната броня AMG Line. Тъй като обаче това е само фейслифт, характерната яйцевидна форма на EQS остава непроменена.

Въпреки че интериорът остава до голяма степен недокоснат, Mercedes е въвел някои подобрения, като хромирани акценти за вентилационните отвори на B-колоните. Освен това задните седалки вече могат да се похвалят с контрастни шевове и кантове от кожа Nappa. Комфортът на задните седалки също е подобрен с добавянето на 5 милиметра пяна в облегалките.

Промени има и по „хардуерната“ част, където батерията вече е с полезен капацитет от 118,0 киловатчаса, като заменя предишната с капацитет 108,4 киловатчаса. Очаква се тази модернизация да осигури леко увеличение на пробега в сравнение с моделите EQS от 2024 г. Освен това EQS 2025 може да се похвали с подобрени възможности за рекуперация на енергия благодарение на нов софтуер./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular