Friday, May 3, 2024
HomeРегионБлагоевградМерцедесът на ресторантьора Румен Чинкаров от Благоевград изгоря като факла, фирмата му...

Мерцедесът на ресторантьора Румен Чинкаров от Благоевград изгоря като факла, фирмата му „Чинкаро” ЕООД регистрирана с капитал от 2 лв.

 

Автомобилът, чиято цена варира от 2600 до 12 500 лв., бил управляван от дъщеря му, полицията разследва дали палежът е умишлен

Мерцедес на дъщерята на бизнесмена Румен Чинкаров изгоря в благоевградското село Изгрев. Румен Чинкаров е ресторантьор и в Пиринско е известен с прякора си Чинкара. Палежът станал през нощта пред дома му в село Изгрев. Пламъците били високи поне няколко метра. Изгорелият мерцедес бил паркиран на метри срещу къщата му. Мерцедесът е клас А и бил управляван от дъщерята на Чинкаров. Подобни коли на части вървят между 1000 и 1500 лв. Иначе цените на подобни коли варират от 2600 лв. до 12 500 лв.

Пожарът е потушен от извиканите на място огнеборци, разследването на случая ще покаже дали палежът е умишлен и дали колата е залята със запалителна течност, както се появиха някои предположения. Полицията изяснява причините за пожара. Румен Чинкаров развива бизнес още от началото на демокрацията. Занимава се с ресторанти, със заведения. Той стопанисваше механа „Милена”, но тя вече затвори врати. Чинкаров сега стопанисва бар в парк „Бачиново”.

Справка в Търговския регистър показва, че Румен Чинкаров има регистрирана фирма „Чинкаро” ЕООД. Предметът на дейност е от продажба на стоки и търговия с дървен материал до фризьорски услуги, ресторантьорство и импресарски услуги. Размерът на капитала е 2 лв. Управител и едноличен собственик на капитала е Румен Чинкаров.

Другата му регистрирана фирма е „Румен Чинкаров” ЕТ. През 2014 г. с оферта 14 706 лв. без ДДС Чинкара бе определен за наемател за срок от 3 години на кафенето в 1-ви корпус на ЮЗУ.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular