Thursday, May 2, 2024
HomeСпорт"Миньор" (Перник) прекърши юношите на "Славия"  на "Овча купел"

“Миньор” (Перник) прекърши юношите на “Славия”  на “Овча купел”

 

Отборът на “Миньор”  би юношите на “Славия” с 3:2 на тренировъчния терен до стадиона на “белите”  в столичния квартал „Овча купел” и записа първа победа  от началото на зимната подготовка. Срещата започна с ранен гол за домакините, след като в 11-ата минута Филип Кръстев прехвърли младия вратар на перничани Филип Симеонов и прати топката под гредата за 1:0. При ответната атака в 15-ата минута нападателят Денислав Балев  се откъсна от бранителите на “белите” и вкара под  плонжа на вратаря Ивайло Василев за 1:1.  В 39-ата минута Антон Атанасов проби отляво и след като влезе с топката в наказателното поле шутира силно в близкия ъгъл на Василев за 2:1. Пет минути преди края на първата част Христо Иванов изненада Симеонов с удар от двадесетина метра за  2:2.

В началото на второто полувреме старши-треньорът на “Миньор” Николай Тодоров – Кайзера пусна в игра Виктор Райчев, Влади Гогов,  Любо Христов, Илеян Илиев, Майк Кръстев, Стоян Кадифчин, Стивън Милчев, Лъчо Георгиев и Кристиян Слишков и “жълто-черните” веднага  взеха инициативата. В 73-ата минута Стивън Милчев след самостоятелна акция нацели левия страничен стълб, а четири минути по-късно вкара красив гол за 3:2. После Кристиян Слишков пропусна още три изгодни положения за покачване на резултата.

В този мач за “чуковете” не играха двамата вратари Даниел Леонтиев и Кристиян Иванов заради травми, а на вратата застана  юношата Филип Симеонов. Следващата контрола на “Миньор” е с тима на “Рилски спортист” на терена в пернишкия квартал “Димова махала”.

 

Снимка

В игра влиза Стивън Милчев

 

RELATED ARTICLES

Most Popular