Monday, May 6, 2024
HomeРегионРазлогМладежи от Испания, Италия, Германия и Португалия градят „Булевардът на елхите“ в...

Младежи от Испания, Италия, Германия и Португалия градят „Булевардът на елхите“ в Разлог

За пета поредна година сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“ с подкрепата на община Разлог организира „Булевардът на елхите“, съобщиха от сдружението.

Тази година в инициативата отново ще се включат младежи от Испания, Италия, Германия и Португалия, които изпълняват своята европейска доброволческа служба при нас в рамките на проектите Summer Youth Academy и Media 4 You(th), финансирани по програма „Еразъм+”. Те ще бъдат подкрепени и от активните младежи доброволци към сдружение МИС. Всички заедно ще обединят своя ентусиазъм за инициативата и ще го предадат на жителите на град Разлог.

Украсяването на елхите ще започне на 7.12.2017 г. (четвъртък) от 10,30 в централния градски парк на град Разлог (около водната алея). Няма ограничение във възрастта и сферата на дейност на участниците, единственото условие е всеки да бъде в коледно настроение!

Една седмица след „Булевардът на елхите“ 2017 г. (11-14 декември) всички доброволци към сдружение МИС ще проведат благотворителна кампания за събиране на детски играчки. Събраните играчки ще бъдат дарени на децата от Център за настаняване от семеен тип за деца – гр. Разлог и Детското отделение на МБАЛ – град Разлог на 18.12.2017 (понеделник). Кампанията ще бъде под мотото „Една играчка – хиляда усмивки“.

RELATED ARTICLES

Most Popular