Навръх Нова година Дядо Коледа чака за игри малчуганите в ресторанта на хотел „Универсал” в Дупница, ще има и подаръци

Коледните светлини посрещат още на входа

 

Диджей ще весели купонджиите за ЧНГ, цената на куверта е 70 лв., може да запазите стая за отдих след купона срещу още 70 лв.

Дядо Коледа ще дойде в Дупница навръх Нова година, за да весели малчуганите, които ще посрещнат 2018 година заедно с родителите си в ресторанта на хотел „Универсал”.

Ресторантът е с празнична премяна

Белобрадият старец ще е на разположение на децата за игри и снимки. Но с това изненадите за най-малките не спират. Управата на хотела е подготвила подаръче за всяко от децата. И за големите купонът е гарантиран. Теренът за голямата новогодишна веселба вече е подготвен, дансингът – подгрят. Служителите са накрак и в бойна готовност, тъй като ресторантът в момента е арена на традиционните новогодишни банкети.

До идването на истинския Дядо Коледа фронта поддържа само кукла на добрия старец

Хотелът грее в приказни коледни светлини и създава настроение още от входа. Ресторантът предлага уют, гарниран с куп вкуснотии за една незабравима вечер. На разположение на клиентите са 120 места, включително банкетната зала и закритата тераса, отделени от основната зала с красиви матови стъклени врати. Банкетната зала може да предложи на всяка весела компания дискретност сред луксозна обстановка. Ако изберете маса на остъклената тераса, пък получавате вечеря под звездите.

И цените на кувертите са повече от примамливи. Срещу 70 лв. на човек масите ще бъдат отрупани с пъстра салата, ще има рибно предястие, основно ястие, десерт. В менюто са включени още баница и плодове, както и безалкохолни напитки, алкохол, вино и, разбира се, шампанско. Децата са без куверт. Те ще хапват каквото си изберат от менюто. Празнуващите ще трябва само да предупредят, че в групата ще има деца, за да има запазено място за малчуганите.

За доброто настроение в новогодишната нощ ще се погрижи диджей Красимир Лазов, а купонът ще започне точно в 20 часа.

От хотела уверяват, че в унисон със сезона цените на нощувките са напълно замразени. Така всеки купонджия ще може да си вземе единична стая в празничната нощ за 50 лв., двойната е с цена 70 лв.