Saturday, May 4, 2024
HomeРегионДупницаОбщина Дупница търси фирма за ремонта на 4 улици с подменени водопроводи...

Община Дупница търси фирма за ремонта на 4 улици с подменени водопроводи за над 380 000 лева

 

Обществена поръчка за избор на изпълнител на строително- монтажните дейности по възстановяването на 4 улици в Дупница обявиха от общинската администрация в града. Предвижда се ремонт на улиците “Евтим Трайчев”, “Велико Търново”, “Ропотамо” и “Средец”, чиито водопроводи бяха подменени и са труднопроходими. За ул. “Евтим Трайчев” е заложено полагане на минимум 1369 метра нова асфалтова настилка и преасфалтиране на не по-малко от 400 метра разрушен участък за всяка от останалите 3 улици. Освен преасфалтиране се залага и изграждането на тротоарни площи в тези участъци.

Поръчката е на стойност 370 837,70 лева без ДДС. Парите са осигурени от републиканския бюджет и от собствени приходи на общината от данъци и такси. Прогнозната максимална стойност за ул. “Евтим Трайчев” е 297 504,36 лв., а за другите три улици – 73 333,34 лева.

Поръчката е за проектиране и изпълнение, като крайният срок за подаване на оферти е 25 юли. Документите на кандидатите ще бъдат отворени на следващия ден в 10 часа в общината.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular