Thursday, May 2, 2024
HomeСпорт"Рилецо" забуксува срещу "Септември" - 1:3, Виктор Младенов с гол красавец

“Рилецо” забуксува срещу “Септември” – 1:3, Виктор Младенов с гол красавец

Дни след като завърши 1:1 със “Спартак” (Пл), “Рилски спортист” допусна поражение с 1:3 от “Септември”. Проверката бе четвърта за самоковци по време на зимната подготовка, преди това те паднаха с 1:3 от “Миньор” и завъртяха 2:2 с “Локомотив” (Сф). Любопитното е, че всички контроли се играха далеч от ст. “Искър” в рилския град.
Поради лични ангажименти “Рилецо” не можеше да разчита срещу септемврийци на половината от титулярите си, докато домакините пуснаха в игра част от юношите си и най-новото си попълнение от “Ботев” (Пд) Яя Меледже. Софиянци си опекоха работата още до почивката, реализирайки 3 безответни гола. Почетният гол за “скиорите” бе дело на универсалния Виктор Младенов след почивката.
“Понякога е хубаво да загубиш в контрола, за да си извадиш нужните поуки”, коментира философски след срещата наставникът на загубилите Воин Войнов. Опитният специалист добави, че подопечните му ще изиграят поне още два спаринга преди старта на първенството в Югозападната трета лига. Съперници на Виктор Младенов и компания ще бъдат “Ботев” (Ихтиман) и юношите до 19 г. на гранда “Левски”. И тези два мача ще се играят в столицата.

RELATED ARTICLES

Most Popular