Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаСанирането на бл. 3 в жк „Бистрица” на финала! Дупничанката С. Василева:...

Санирането на бл. 3 в жк „Бистрица” на финала! Дупничанката С. Василева: Остава да се монтират первази, блокът е като чисто нов

 Доволни сме от работата на „Био про дизайн”, благодарим и на кметския екип, казаха от квартала

Довършителни работи текат по санирания трети блок на жк “Бистрица” в Дупница. Блокът е с изцяло променен вид и изглежда невероятно. Това казаха и собствениците на апартаменти в блока. Особено доволни са от работата на украинците. „Работиха бързо, съвестно и много качествено. Остава единствено да се монтират первази на прозорците откъм гърба на блока. Входовете са оформени чудесно, с изолация, навесите са от битумни керемиди и др.”, сподели впечатленията си от работата Сашка Василева.

Един от работниците на обекта

Санирането на бл. 3 се изпълнява от фирма „Био про дизайн”, която е ангажирала с дейността българо-украинска бригада.  Припомняме, техническият ръководител на обекта, който се представи с името Светослав, заяви: „Материалите за ремонта се получават на място, доволен съм от качеството. Работата ни се следи под лупа от строителния отдел на община Дупница”.

Санирането на блок 3

Опитахме да се свържем с инвеститора на обекта, но се оказа, че е прекалено ангажиран. Разговаряхме със собственици на апартаменти и те споделиха, че може и малко да е имало забавяне, но резултатите си заслужават – хубавите работи не стават бързо. И наистина визията на блока е изцяло променена -изглежда съвсем като нов! „Благодарим на фирмите и на работниците им за добре свършената работа. Изказваме благодарност на кмета Методи Чимев и се надяваме общината да печели още много проекти, с които градът да се благоустрои. Благодарение на кмета най-големият жилищен комплекс „Бистрица” ще бъде основно ремонтиран и заедно със санираните блокове ще придобие модерен и европейски вид”, доволни са жители на комплекса.

 

 

 

RELATED ARTICLES

8 COMMENTS

  1. Е,аз съм собственик в този блок и съм на друго мнение. Повечето от фирмите които се смениха си оставиха “ръцете”. То не са дограми,то не е мазилка.

  2. Преди санирането блока беше еталон в Дупница и околията , като циркова шатра беше нашарен ,а сега как не ги беше срам да боядисат фасадата с два цвята . Трябваше да бъде с цветовете на дъгата. Тъкмо ще отива и на една циркова трупа . Блока си е ОК сега,винаги ще има и недоволни .Ама не се учудвам манталитета на българина е такъв едно хубаво нещо да се направи все ще се намери някой да критикува.

  3. Споделям мнението на втория коментар .Живея в друг блок но като мина покрай 3 бл. Ми пълни душата .дай Боже целия град да изглежда така.

  4. ПРОПУСКАТЕ ИСТИНАТА,ЧЕ НАПРАВИХА НЕПОПРАВИМИ ПОРАЗИИ ОСОБЕНО НА ПОСЛЕДНИЯ ЕТАЖ И КРАЙНИТЕ АПАРТАМЕНТИ!ТЕЧОВЕ Е ,,НЕЖНО”КАЗАНО.ОТ СТЕНИТЕ СЕ СТИЧА ВОДА И МУХЪЛА ВЕЧЕ ПЪЛЗИ..РАЗБИТИ ТЕРАСИ,ПРОЗОРЦИ И НЕПРАВИЛНО ПОСТАВЕНА НОВАТА ДОГРАМА…ЗАПЪЛНИХА С БАЗА И ВЪТРЕШНАТА ВОДОСТОЧНА ТРЪБА,КОЯТО ОТВЕЖДА ВОДАТА ОТ ПОКРИВА И СЕГА ВСИЧКО ПОЕМА ТАВАНА И ОТ ТАМ В АПАРТАМЕНТИТЕ….ЗА СМЕТКА НА ИЗОЛАЦИЯТА,УНИЩОЖИХА ЖИЛИЩАТА НА ХОРАТА…УЖАС И БЕЗУМИЕ!!!А И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА…!!!

    • Писането с главни букви се приема като викане. Преди санирането покрива мисля си , че пак си течеше. Така че сега си имаме реновиран течащ блок,но поне е красиво течащ.

  5. Отвън изглежда хубав,но на 8-мия етаж унищожиха жилищата на хората!!!Щом вали и по стените потичат реки…Мухлясаха стените…Работниците бяха некадърни цигани и искаха пари,за да свършат някоя работа,която влизаше в задълженията на строителната фирма…

  6. Отвън изглежда хубав,но на 8-мия етаж унищожиха жилищата на хората!!!Щом вали и по стените потичат реки…Мухлясаха стените…Работниците бяха некадърни цигани и искаха пари,за да свършат някоя работа,която влизаше в задълженията на строителната фирма…

  7. Айде да се включа и аз в спора . Защото в спора се ражда истината. Сега и моето мнение. Аз живея на 8-ми етаж и нямам течове и мухъл ,дограмата ми е поставена добре и никой не ми е искал да му плащам ,който иска нека да дойде да провери каква е истината. Само се чудя Антоанета какво е правила на покрива и тавана и какво е проверявала там? А терасите не са разбити ,това да не магазин че да ги разбият. И накрая да споделя мухъла си го имаше и преди санирането . Това е истината ,бъдете обективни.

Comments are closed.

Most Popular