Saturday, May 4, 2024
HomeРегионПерникСъстезателят по мотокрос Симон Венев стана  най-добър спортист на СУ „Олимпиец“ –...

Състезателят по мотокрос Симон Венев стана  най-добър спортист на СУ „Олимпиец“ – Перник, зам.-кметът Денислав Захариев връчва награди

 

На церемонията беше дадена и наградата за най – добър треньор, която отиде при Венелин Трайков

На тържествена церемония бяха наградени най-добрите спортисти на СУ „Олимпиец“ – Перник. В традиционната анкета, която се провежда от 2004 година, гласуваха всички учители по спорт в училището. Първи стана състезателят по мотокрос Симон Венев, а Роберто Петров грабна приза за спортист на учениците.
Наградите бяха връчени от гостите на тържеството сред тях бяха зам.-кметът Денислав Захариев , главният експерт по спорт в общината Десислава Стойова, зам.-областните управители Иво Иванов и Васил Павлов и председателят на ОС на БВФС Валентин Лазаров. За учебната 2017/2018 ръководството на учебното заведение даде правото и на учениците да направят своя избор, а директорът Валери Стоилов съобщи по време на наградите, че се прави всичко възможно от следващата година да се осъществи и прием по художествена гимнастика. Педагогическият състав определи на десето място състезателят по джудо Бойко Бойков от клуб “Перун”, след него се нарежда Кристин Петров – борба класически стил, осми стана отново борец Роберто Владов, седма приза взе възпитаничката на Галина Венева по джудо от клуб “Перун” – Оля Ковачева, след нея се нарежда нейната съотборничка Станислава Атанасова. Пета е Ерика Станоева, която в момента е при семейството си в чужбина и е преминала в самостоятелна форма на обучение, а четвърти е волейболистът Николай Грахльов, който се състезава и в мъжкият отбаор на “Миньор”. За трети бе определен състезателят по карате Роберто Петров. Второто място зае футболистът Стивън Милев, а наградата му беше връчена от зам.-кмета Денислав Захариев. Той пожела на всички спортисти успешна година, без травми и да носят в сърцето си Перник, дори и да отидат да се състезават за други клубове или в чужбина, да знаят от къде са тръгнали, защото младите хора – това е нашето бъдеще и повод за слава.
Първи в класацията завоюва мястото единадесетокласникът Симон Венев, състезаващ се в мотокроса, той бележи отличия за съставът на „НСА мотоспорт“, бензин в кръвта му тече от осем години, качва се на мотора още когато е само на девет и продължава до сега.
На церемонията беше дадена и наградата за най – добър треньор, която отиде при Венелин Трайков, а плакетът му отново връчи заместник- кметът Денислав Захариев.

RELATED ARTICLES

Most Popular