Завърналият се от Йордания Атанас Спириев подсили футболния „Пирин” Гоце Делчев, опитват се да привлекат и вратаря на „Вихрен” Захари Димитров

Виктор Шишков

Четирима нови футболисти се включиха в отбора на „Пирин” Гоце Делчев.  Това са Виктор Шишков, за последно играл в Банско, Атанас Спириев, завърнал се от Йордания, Десислав Токов от ОФК Беласица, играл за последно в отбор от гръцкото първенство, и бившият защитник на „Беласица” Иван Танчев, за последно играл в отбора на Подгорец.
Старши треньорът Йордан Боздански изрази задоволство от играта на четиримата в контролния мач срещу Пирин Благоевград, игран на стадиона в Рилци. Проведени са разговори с титулярния вратар на „Вихрен” Захари Димитров и голмайстора Венцислав Стоянов . Всеки момент се очаква отговорът им пред президента на клуба Иван Близнаков. Последният моли някои от медиите да престанат да втълпяват в главите на любителите на футбола, че Пирин Гоце Делчев се разпада. „Зная кои журналисти  правят това и ги моля да ни оставят на мира. Нека продължават да хвалят клубовете, от които получават добри хонорари. Призовавам ги към толерантност, в противен случай ще се видим в съда”, заяви Иван Близнаков.

Ташко СУЛЬОТОВ