Thursday, May 2, 2024
HomeРегионКюстендилПродават футуристичната къща на бизнесмена Ясен Керелезов от Кюстендил за 614 720 лв., ипотекирана...

Продават футуристичната къща на бизнесмена Ясен Керелезов от Кюстендил за 614 720 лв., ипотекирана е

 

Супермодерната къща на бизнесмена Ясен Драгомиров Керелезов от Кюстендил излезе на пазара за шокиращите 614 720 лв. Това е и първоначалната цена, от която стартира наддаването в търга.

Сградата, отличаваща се с нетрадициционен архитектурен стил, влезе в списъка за продажба на имоти на частния съдия-изпълнител Валентина Любомирова Александрова – Ангелова.

Като собственик на атрактивния имот е записано и името на Мария Симеонова Керелезова. Къщата е ипотекирана. Красивото имение се разполага на площ от 1484 кв.м. Към еднофамилната жилищна сграда има хангар, а от снимките на имота в сайта на ЧСИ личи, че в двора има и басейн.

Справка в търговския регистър свързва името на Ясен Драгомиров Керелезов с няколко фирми, в които той се явява управител, едноличен собственик на капитала, съдружник, има и прехвърляне на дружествен дял. Една от фирмите е „Кери” с регистрация в Кюстендил, като управител и едноличен собственик на капитала от 5000 лв. е Ясен Керелезов. Във фирма „Природни ресурси” ООД също с капитал от 5000 лв. като съдружник е записан Александър Ангелов Павлов. Керелезов е управител и на фирма „Водна сила”.

RELATED ARTICLES

Most Popular