Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБлагоевградКомпютърният спец Методи Попстоилов стана отличник на випуск 2017 от Техническия факултет...

Компютърният спец Методи Попстоилов стана отличник на випуск 2017 от Техническия факултет на ЮЗУ

173-ма бакалаври и магистри получиха дипломите си, с плакет отличиха още Ивона Расийска, Емил Стоянчев, Светлин Христов, Радослав Анастасов и др.

 

173-ма бакалаври и магистри от втория випуск на Техническия факултет получиха дипломите си за завършено висше образование в ЮЗУ-Благоевград. Първенец на випуск 2017 е Методи Попстоилов, завършващ специалност “Компютърни системи и технологии” с успех 5.98 от семестриалните изпити и 6.00 от държавните изпити.

Сред отличниците, които получиха плакет, са и Ивона Расийска, Емил Стоянчев, Светлин Христов, Радослав Анастасов и др. Деканът на факултета доц. д-р инж. Иванка Георгиева откри тържеството и поздрави абсолвентите, завършващи специалностите “Електроника”, “Комуникационна техника и технологии”, “Компютърни системи и технологии”, “Моделиране, технологии и мениджмънт в шевната индустрия”, “Педагогика на обучението по технологии и предприемачество” и “Кариерно развитие и предприемачество”. “Искам да се наложите като знаещи и можещи инженери и учители, което означава, че ние, преподавателите в Техническия факултет, сме ви дали необходимите знания и умения, показали сме ви формулите за взимане на правилните решения. Нека високият професионализъм и почетно поведение красят предстоящата ви професионална реализация”, каза  доц. д-р инж. Иванка Георгиева. Приветствие към дипломантите от името на ректора – доц. д-р Борислав Юруков, произнесе зам.-ректорът на ЮЗУ “Неофит Рилски” проф. д-р Георги Апостолов. Той връчи дипломите на отличниците и им пожела да продължат да мечтаят, да се борят и да постигат нови и още по-големи успехи.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular