Monday, May 6, 2024
HomeРегионКюстендилАглика и Владимир Маринови изненадаха младоженците Петър Иванов и Александра Стоименова с...

Аглика и Владимир Маринови изненадаха младоженците Петър Иванов и Александра Стоименова с най-сърдечната честитка: Пожелаваме ви най-голямото щастие и безкрайна любов

 

Гергана Иванова и Теодор Балев кумуват на Мечо и Съни, планират меден месец на Малдивите

Вместо букети, донесете детски книги, които ще дарим, искат младоженците

Най-добрите приятели на Петър Иванов /Мечо/ и на Александра Стоименова /Съни/ – Аглика и Владимир Маринови им поднесоха оригинален сватбен подарък. Аглика и Владимир  изненадаха младоженците като публично оповестиха един от най-щастливите мигове в живота им с пожелание за безкрайна любов и много семейна радост. Владимир Маринов  разказа, че  любовта между Мечо и Съни продължава от шест години и половина. Двамата  се сгодени от 8 август 2016 г., като годежът се състоя в с. Иваново. Двамата влюбени, които са решили да свържат живота си за винаги ги, обожават  сърфа и щурите ваканции.

Петър и Александра обичат да пътуват в чужбина, като любимата им дестинация остава италианската Тоскана, където местното вино разпалва любовта им още по-силно.

Решението за меденият им месец вече е взето и след сватбата двамата ще се отправят към Малдивите.

Кумове ще им бъдат приятелите Гергана Иванова и Теодор Балев. Гостите с нетърпение чакат сватеното парти, като са сигурни, че купонът да продължи до сутринта. Очаква се всичките им приятели, които живеят в чужбина да присъстват на събитието. Младоженците имат желание вместо букети, да получат детски книги, които възнамеряват да дарят на Дом за деца, в който да направят библиотека.

„Пожелаваме им най-голямото щастие на света и ведър попътен вятър”, казаха още семейство Маринови.

Радосвета Златева

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Дълъг и щастлив семеен живот, Съни и Пепи! И нека винаги до вас да имате приятели като Аги и Влади

Comments are closed.

Most Popular