Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионДупницаСобственикът на верига „Адела” Н. Златарски от Дупница разиграва с томбола чисто...

Собственикът на верига „Адела” Н. Златарски от Дупница разиграва с томбола чисто нова мощна прахосмукачка

 

В играта участва всеки, купил суперизгодно от „Адела” един от стоте комплекта кофа и парцал от 100% микрофибър с въртяща глава

 

Собственикът на верига магазини „Адела” Николай Златарски от Дупница сюрпризира всички чистофайници с нов подарък. Чисто нова супермощна прахосмукачка от 2 200 вата чака поредния щастливец, пазарувал в „Адела”. В томболата участват всички, закупили кофа в комплект с иновативен парцал за почистване от магазина. Самата покупка на кофата и парцала от „Адела” си е удар в десетката, тъй като в магазина на Златарски те се предлагат под реалната стойност от около 60 лв.

Самият парцал е 100% микрофибър от типа стийм моп, от качествен материал и с въртяща се глава. Всеки, желаещ да се да оборудва, трябва да побърза, защото в магазина са налични едва 100 броя.

„Ползвам комплекта, приятелките ми също. Елате да ги видите и ще се влюбите в тях, невероятно удобни и забавни, създават настроение и с радост вършиш неща, които са досадни, защото трябва да се вършат всеки ден, но пък подреден дом, подредена душа. Чистотата е спокойствие и радост” – категорична е Цвети Борисова.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular