Новият кмет на Трън Цветислава Цветкова с областния координатор на ГЕРБ и кмет на Перник Вяра Церовска и зам.-кмета Денислав Захариев

Новоизбраният кмет на община Трън Цветислава Цветкова официално встъпи в длъжност. Тя положи клетва на извънредно тържествено заседание на Общинския съвет, което започна с водосвет. На церемонията присъстваха кметът на община Перник и областен координатор на ПП ГЕРБ Вяра Церовска и зам.-кметът Денислав Захариев, както и зам. областният управител на Перник Васил Павлов.

„Цветислава Цветкова победи, защото хората избраха човека, когото харесват. Избраха политиката, която променя региона. Убедена съм, че тя ще оправдае доверието, което трънчани й гласуваха“, сподели Вяра Церовска и пожела на новия кмет с воля, принципност и завиден хъс на истински управник да ръководи община Трън.

Цветислава Цветкова победи още на първи тур тримата си опоненти в състезанието, като взе 52,12% от гласовете на упражнилите правото си на вот на 8 октомври. След оставката на предшественика й Станислав Николов до провеждането на частичния вот тя беше временно изпълняващ длъжността кмет.