Wednesday, May 8, 2024
HomeСпортАлександър Костов, Пламен Петров, Кънка Витова от Кюстендил първи на спортен риболов ...

Александър Костов, Пламен Петров, Кънка Витова от Кюстендил първи на спортен риболов  с 11 кг улов

Отборът на СКХЗУ ”Пауталия спорт 2005” се наредиха на трето място на турнир по шахмат във Варна

 

 

Отборът на СКХЗУ ”Пауталия спорт 2005” спечели първото място с 11 кг. уловена риба за четири часа на републиканско състезание по спортен риболов „на дъно” на язовир „Долна вода„ край Монтана.

Oтборът победител заедно с Яни Георгиев

Кюстендилският клуб взе участие по покана на СКХЗУ ”Феникс” Монтана с трима състезатели. Александър Костов, Пламен Петров, Кънка Витова и Борислав Лазаров като представител на УС на Федерация се представиха отлично и напълно заслужено вдигнаха купата на отборен победител. Участието на отбора стана възможно благодарение на председателя на КНСБ-Кюстендил Яни Георгиев, който осигури транспорта.

Втори се нареди отборът от Монтана, а третия остана тимът от Плевен, но с 4-5 кг. по- малко уловена риба. От СКХЗУ ”Пауталия спорт 2005” най- добре се представи Александър Костов.

Александър Костов

СКХЗУ ”Пауталия спорт – 2005” се представи отлично и в републикански турнир по шахмат за хора със зрителни увреждания във Варна, където участва с трима състезатели.

Борислав Лазаров, Кънка Витова и Динко Даскалов спечелиха третото място, след силните отбори на Варна и Дряново. Състезанието се проведе по „швейцарската система” и от индивидуалната класация имаше и отборна. Най-добре представил се шахматист на клуба бе Борислав Лазаров.

Краси Ценкова

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular