Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионДупницаПриятели и роднини изненадаха Христо Симеонов от Дупница по уникален начин за...

Приятели и роднини изненадаха Христо Симеонов от Дупница по уникален начин за 20-я му рожден ден (ВИДЕО)

Заради извънредното положение 20 негови близки го поздравиха с клаксони под прозореца, изписаха честитка със светещи букви

Дупничанинът Христо Симеонов беше изненадан от роднините и приятелите си по изключително приятен и затрогващ начин по повод своя 20-и рожден ден.
В условията на извънредно положение в цялата страна заради пандемията от коронавирус, той нямаше как да покани своите близки на голямо парти, както подобава за неговия юбилей. Сложната ситуация обаче по никакъв начин не отказа неговите приятели от това да му покажат обичта и уважението си към него.
В петък вечерта нищо неподозиращият Ици беше вкъщи със семейството и приятелката си Криси Колева, когато около 22 часа чу силно свирене с клаксони на автомобили пред блока, в който живее. Христо веднага излезе на терасата и с вълнение установи, че над 20 негови близки са под балкона и му пращат своя сърдечен поздрав. Приятелите му се бяха организирали чудесно и дори силния дъжд по това време не ги спря. Другарите му бяха паркирали автомобилите си в три редици и на всяка кола имаше залепена фосфорна буква, светеща в тъмното, така че да бъде изписано „Честит рожден ден, Ици, 20“. Докато осъзнае напълно изненадата, рожденикът стана свидетел и на пищна заря в негова чест, което направи атмосферата още по-празнична.
Щастливият Христо веднага слезе пред блока, за да получи лично поздравите за празника си.
„Още съм под влияние на голямата изненада и не мога напълно да осмисля този уникален жест, който моите приятели направиха за мен. В такива моменти оценяваш колко си богат и истински щастлив със своите близки, които те уважават и обичат“, не скри радостта си рожденика Христо Симеонов.
Той е студент първа година в УНСС, специалност „Икономика и инфраструктура“. За рождения си ден той си пожела много здраве и успехи, както на него, така и на всички близки и дупничани.

ВИДЕО

Димитър ИКОНОМОВ

RELATED ARTICLES

8 COMMENTS

  1. Свиренето с клаксони след 22 часа е грубо нарушение на Закона. Да хвалите такива келешки изпълнения е срамота и противо законно. Груповите изпълнения са в пряко нарушение и на Извънредното положение и ограничаване на общуването. Автора на статията да го има в предвид за последствия от рекламиране на противо законни мероприятия. Автора на статията е възможно да носи и наказателна отговорност. Изтриите я!

  2. Ейй тупан ти деца имаш ли бе като отгледаш дете като него тогава пиши каквото искаш както казва гененерал Борисов тулупи спите до 12 и после пишете глупости а правилата са спазени поинтересувай се преди да пищеш.
    И да знаеш це съм баща му и със сигорност ме познаваш.

  3. Стояне целия квартал подлудихте с тая цигания и кичозност. Крещене викане клаксони взривове заря абе ужас. Имате си празник празнувайте си го вкъщи. Какво беше това чудо… Щяхме да звъним на 112 ако беше продължило още малко това безумие!

  4. От това което прочетох разбрах, че приятелите на момчето са на правили хубава изненада.
    Единственото е това, че не са се съобразили с час.
    Бъдете здрави и благословени.
    П.п. Само да добавя не познавам никого.

  5. Толкава ли няма новини? Пък публикувате новини за някакъв кележ! Срамота Дупницо!

  6. Ей тупан отгледал си пореднио умочко, дрогиран келеш, като си го правил си бил пиян. Немаш право да се отнасяш така към хората.

  7. Здравейте съжалявям ,че сега ви отговарям ,но имах ангажимени

    За господин Апостолов ,събитието е преди 10 часа. и за сега не заслужаваш повече.противозаконно се пише така,не наричай келеш човек който не познаваш.

    На 123 благодаря ти приятел пожелавам ти да бъдеш щаслив ти и цялото ти семейство а ако не си стигнал да иимаш такова създай си, голямо щастие е да се бориш за такива моменти зъпреки ,че има хора който са гадни да те оплювати .И вявяй ми е в нормално време беше ,прди 22 часа и са предопредени всички дами с малки деци и нормални съседи.

    СЪсдетката
    не може да се празнува вкъщи понеже
    има инзънредно положение и ако празнувахме в нас щеше да се обадиш в НАТО
    Циганията е във вас огледай се изчисти оправи измий.измети.изпери.Нали се сещаш ,че знам кои мишки сте.

    Ако има нещо нередно говори с мен а не пиши глупости.не се кри под някакви псевдоними.
    Съжалявам че не познавате повече от трима човека който да ви уважът и има много омраза във вас .но вие знаете.че това ще ви убие,вие сте под постоянна карантина, и затова няма да разберете за какво
    става дума.

    За лицето с кучешко име джони . и ти мишко търсиш трибуна зад кучушко име даже помиярско. и коментираш момче което не познаваш и го наричаш него и приятелите му наркомани само да ти кажа ПОМИЯР . че всички тези деца са от почтенни семеиства и са студенти което най-малко говори че са тръгнали по правилният път в приятелите му има и действащ лекар който участваше в поздрава,
    А ако искаш да знаеш дали съм бил пиян може да провериш ПОМИЯР ДЖОНИ

    Годжи не мога да не ти отговоря и на теб приятел по добре ли е да се пише кой какво е откраднал кой кой е пребил и кой е карал пиян и е причинил ПТП ако това ти харесва значи си за при д-р Паризов,

    ПИШЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ ПОВЕЧЕ НЕ МОГА ДА ВИ ОТГОВОРЯМ ЗАЩОТО ИМАМ АНГАЖИМЕНТИ

  8. Стояне, не ми отговаряй, но ако не си бил пиян когато си писал това откровено излияние ще бъде добре да се върнеш и започнеш образованието си от първи клас та до осми включително ! Включих се в тази селска вечеринка защото останах потресен от глупостта на защитаващият се с извинението,че всички участници били студенти, дори и действащ лекар и това ги прави светци и много извисени ?! Със ниските стандарти и платено обучение вече всеки който може да плати и на носилка да го отнесат до университет, ако все още диша ще получи диплом за висше образование . За да приключа Стояне, от всичко което изписа и каза е видимо, че си много ниско културен и образован човек !

Comments are closed.

Most Popular