Thursday, May 2, 2024
HomeРегионПерник„Бригада Нов дом“ промени живота на самотна майка с три деца в...

„Бригада Нов дом“ промени живота на самотна майка с три деца в село Мещица

Водещата Мария Силвестър и бригадата на телевизионното шоу Нов дом спряха в пернишкото село Мещица, за да променят живота на Росица и трите й деца. Майката остава сама след тежък развод с бащата на трите си деца, които са родени инвитро. Една 6-годишна дъщеря и близнаци на 4 години.

Росица признава, че е била жертва и на физическо и на психическо насилие, преди да се реши на развод. Но го е направила в името на децата си, и като пример за тях. Къщата в село Мещица остава за нея и хлапетата след развода, но има доста проблеми, които я правят негодна за нормален живот. Последствия по нея има и от земетресението преди години в региона.

Към момента Роси не работи, защото където и да отиде, всеки казва: ама имате три деца. Въпреки това не губи надежда, записва се на курсове и търси варианти, защото към момента живее с под 800лв. на месец с децата си.

Цялото семейство посрещна с голямо вълнение екипа на Нов дом, а майката сподели, че обикновено думата „изненада“ я свързва с нещо лошо, но този път видяла, че изненадите могат да бъдат и добри.

За 5 дни бригадата на Калин промени напълно къщата, а оттам и даде нов шанс за Росица и нейните деца.

„Изобщо не съм очаквала, че нещата може да изглеждат толкова добре още преди да съм влязла в къщата. Бях наистина изумена, за мен е много. Имам антре, топло е, светло е, просторно е. Влизаш и наистина си на друго място.“ – доволна е Роси.

RELATED ARTICLES

Most Popular