Friday, May 3, 2024
HomeРегионПерникБрутален грабеж в центъра на Перник! Пребиха и ограбиха с 60 000лв....

Брутален грабеж в центъра на Перник! Пребиха и ограбиха с 60 000лв. мъж, преди да ги внесе в банката

Патрулка полиция кола2 Cropped

50-годишен мъж е станал жертва на грабеж в Перник.

Престъплението е извършено вчера, около 18, 15 ч. 50-годишен мъж носел в себе си 60 000 лева, който трябвало да внесе в банка. Парите били от оборота на магазини и търговски обекти. В центъра на областния град бил пресрещнат от двама, които му нанесли побой и отнели голямата сума. Извършен е оглед на местопроизшествието и са предприети действия за установяване на извършителите.

Започнато е досъдебно производство и процесуално-следствените действия продължават под ръководството на Районна прокуратура – Перник.

Две кражби на ток са установени в Перник.

Вчера, представители на Първо РУ и служители на електроразпределителното дружество извършили проверки на апартамент и къща в кварталите „Красно село“ и „Рудничар“. Били констатирани  неправомерни присъединявания към електрическата мрежа с което били създадени условия за кражби на електроенергия. Установени са собствениците на имотите. Законът предвижда до 5 години лишаване от свобода и глоба до 15 хиляди лева.

Започнати са досъдебни производства.

 Около 130 метра телефонен кабел са откраднати от района на радомирския кв. „Гърляница“.

Сигналът в полицията е подаден вчера от служител на дружеството. Извършен е оглед на местопроизшествието и са предприети действия за установяване на извършителите.

Започнато е досъдебно производство.

Подробности в печатното издание.

RELATED ARTICLES

Most Popular