Sunday, May 5, 2024
HomeРегионБлагоевградВасил Петров-Бахамата и Лидия отново клиенти на прокуратурата

Васил Петров-Бахамата и Лидия отново клиенти на прокуратурата

Прокуратурата постанови 72 часа задържане спрямо Васил Петров-Бахамата, съпругата му Лидия и синът им Димитър.

Водещите разследването провеждат все още разпити на измамени от тях физически и юридически субекти. Сред тях има двама строителни босове от Благоевградска област. Само един от тях е дал показания, но името му официално не се посочва. Разпитани са и бизнесмени от Сандански и Благоевград, съобщи pirinsko.com.
Семейството на Бахамата бе арестувано показно на метри от Административен съд – Благоевград завчера. Пътували с таксиметров автомобил на фирма от Дупница. Първоначално на земята е повален Васил, е след това са поставени белезниците на Лидия. Синът им пък бил арестуван по същото време в София.

Дупничанинът, който живее в Благоевград се слави с успешен бизнес. Собственик е на изключително скъп автопарк и демонстрира значителна благосъстоятелност.
Семейството е замесено с измами. Уреждали са обществени поръчки на строителни предприемачи, но час от доверилите се, не са били доволни, а парите им присвоени.
Синът им Димитър е студент в Американския университет. Преди дни публикува снимка във фейсбук с пачки пари на раменете си. На 4 февруари го спипаха с бясна скорост край Бобошево. Карал с над 300 километра в час Porsche Panamera. Тогава получил само административно наказание.

Лидия Петрова бе арестувана с кокаин в бикините на ГКПП-Златарево преди повече от година. Тя призна вина и получи 6 месеца условна присъда.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

Comments are closed.

Most Popular