Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионПетричВенцислав Иванов е новият старши треньор на "Беласица"

Венцислав Иванов е новият старши треньор на “Беласица”

Бивш футболист на “Беласица” поема треньорския пост в петричкия отбор. Само дни след като остана без наставник футболния клуб вече обяви новото име, начело на мъжкия състав.
Това е 38-годишния Венцислав Иванов който игра успешно в петричкия тим в А група.
Във вторник той за първи път изведе футболистите на “Беласица” на стадион “Цар Самуил” за тренировка преди мача от 7-ми кръг за първенството на втора професионална лига срещу отбора на “Етър” Велико Търново, който ще се играе на 30 август, на стадиона в град Симитли от 18 часа.
Венцислав Иванов заема овакантеното място от Иво Тренчев, който се раздели с клубното ръководство по взаимно съгласие.
В кариерата си Иванов е защитавал цветовете на отборите на “Монтана” на три пъти, “Хебър”, “Беласица”, “Черноморец” Бургас, АЕП “Пафос” Кипър, “Миньор” Перник,”Викингур” Рейкявик Исландия-участник в Лига Европа, “Ботев” Враца, “Акритас” Кипър, “Спартак” Плевен, “Мандрайкос” Гърция. От 2019 година е играещ старши треньор на третодивизионния Ком Берковица. След това през 2020 година е бил старши треньор на мъжкия отбор на “Монтана” от едноименния град. През 2021 година е бил технически директор, директор на ДЮШ и накрая старши треньор на втородивизионния “Левски” Лом. Участник е в юношеския и младежки национален отбор в периода 1998-2001 година. Притежава лиценз А.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular