Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаВторо самоубийство на бивш футболист: Шампион с ЦСКА и играч на „Марек“...

Второ самоубийство на бивш футболист: Шампион с ЦСКА и играч на „Марек“ сложи край на живота си

Стефан Лулчев (вдясно)

Бившият футболист на ЦСКА и „Локомотив“ (Пловдив) Стефан Лулчев е сложил край на живота си! Лулчев, който е бронзов медалист с родния си „черно-бял” тим и шампион с “червените”, се е самоубил в дома си вчера сутринта. Причините за нелепата кончина на 46-годишния мъж, който се занимава с бизнес след края на кариерата си, не са известни.

Лулата, който беше известен Лулчев, е бивш централен защитник. Започва кариерата си в „Локомотив“ (Пд), с който печели бронзовите медали през сезона 1991/1992 г. По-късно преминава в ЦСКА. С тима на “армейците” бившият защитник става шампион на България през 1997 г. и носител на Купата на България през същата година. Точно преди 20 години на 28 май 1997 г. той отбелязва едно от попаденията за 3:1 във финалния мач за Купата на България срещу „Левски“. Играе още в „Черноморец“ (Бс), „Розова долина“, „Септември“ (Сф) и „Марек“.

Това е второ самоубийство на бивш футболист от родния елит в последните дни. Наскоро край на живота си сложи бившият бранител на „Левски“ Давид Бистрон.

RELATED ARTICLES

Most Popular