Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБанскоВ Банско: Купете си сувенир и дарете надежда

В Банско: Купете си сувенир и дарете надежда

Обединени в името на благородни каузи, потребителите на социални услуги към Служба „Заведения за социални услуги” и общински служители в Банско организираха Великденски благотворителен базар.

В присъствието на общинското ръководство, базарът беше открит. Зам.-кметът Костадин Атанасов поздрави хората с интелектуални затруднения в Защитените жилища, потребителите на дневните центрове и от центъра за социална рехабилитация, които с трудовите си терапевти отново са изработили сувенири за най-светлия християнски празник Великден. Той пожела  на всички присъстващи вярата в доброто да дава надежда за бъдещето, а в семействата да има обич, мир и разбирателство.

От 10 до 12 април 2023 г. /понеделник – сряда/, от 11:00 ч. до 18:00 ч., пред НЧ”Никола Вапцаров-1894” гр.Банско ще бъдат изложени картички и сувенири, изработени ръчно от потребителите на социални услуги.

Уважаеми жители и гости на Банско, заповядайте на базара! Зарадвайте себе си и семействата си с красив сувенир и дарете надежда за сбъдване на мечтите на тези, които най-много се нуждаят от тях – хората в нужда, призоваха от общинската администрация.

RELATED ARTICLES

Most Popular