Saturday, May 11, 2024
HomeСкоростиВ Дубай отрязаха тавана на чисто нов Land Cruiser и го пригодиха...

В Дубай отрязаха тавана на чисто нов Land Cruiser и го пригодиха за сафари

Листа на чакащите за същия модел достига до 4 години

През изминалата 2021 година Toyota представи нова версия на всъдехода Land Cruiser 300, който предизвика толкова голям интерес, че листа на чакащите за него достигна срок от 4 години, а от японската компания бяха принудени да спрат да приемат поръчки. В същото време, ентусиасти от Дубай са отрязали тавана на такъв всъдеход и са го превърнали в напълно функционално кабрио за сафари.

Освен очевидната липса на тавана, Land Cruiser-ът се е раздели още и с прозорците си, задното стъкло и багажника. За да запазят здравината и структурата на колата, създателите на кабриото са добавили тръбна конструкция на мястото на оригиналните колонки. В предната част е поставен и специален булбар върху светлините и предната решетка, като отзад също е поставена подобна защита.
Не се споменава нищо за проекта, но е твърде вероятно, колата донор да е претърпяла инцидент, който да е повредил тавана и това да е довело до неговото отрязване. Малко след първите доставки на новия Land Cruiser вече беше съобщено и за първите инциденти с колата. fakti.bg/

RELATED ARTICLES

Most Popular