Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаГацо Бацов разсмя до сълзи дупничани, а отборът на „Има такъв народ“...

Гацо Бацов разсмя до сълзи дупничани, а отборът на „Има такъв народ“ и ветераните на „Марек“ завършиха при символичното 11:11

Със завидно хладнокръвие Виктория Василева отстреля вратата на легендите на „Марек“

Отборите на „Има такъв народ“ и „Марек“ завършиха при 11:11 в демонстративната футболна среща, играна на изкуственото игрище в жк „Бистрица“ в Дупница.

Приятелският мач събра симпатизанти на политическия проект на Слави Трифонов и фенове на футбола от града, които не останаха разочаровани от зрелищното шоу, предложено от  двата състава.

За още по-доброто настроение на всички присъстващи се грижеше известният актьор Краси Радков, който се превъплъти в култовата роля на Гацо Бацов – един от най-комичните и харесвани негови образи.

Преди срещата той беше представен като капитан и треньор на отбора на сценаристите на Слави Трифонов и дори започна в игра. Само след няколко минути обаче актьорът излезе от терена и влезе в ново амплоа – това на коментатор. Така Радков изведнъж влезе в друг свой обичан образ, а именно на Петър Василев-Петела. С много забавни импровизации Краси разсмиваше както зрителите, така и самите играчи и непрестанно се грижеше за добрата атмосфера.

Иначе на терена двата тима си дадоха здрава битка, като публиката видя много красиви попадения, които бурно аплодира. За „Има такъв народ“ в игра се появиха Драгомир Петров, Александър Вълчев, Иван Василев и някои от по-младите сценаристи от екипа. В състава на „Марек“ пък личаха имената на Янек Кючуков, Даниел Белчев, Димитър Коемджиев, Георги Караканов, Радослав Бачев, Васил Гиздов и Борислав Спасов.

Особено любопитен момент се получи в края на второто полувреме. Тогава главният съдия Калоян Кацаров отсъди дузпа в полза на „Има такъв народ“ за нарушение в наказателното поле. По този повод в игра специално се появи водачът на листата за Кюстендилска област – Виктория Василева. Тя показа завидно хладнокръвие и доста добри умения при изпълнението на 11-метровия наказателен удар и успя да отбележи един от последните голове в срещата.

„Срещата завърши 11:11. 11 плюс 11 е равно на 22. С номер 22 на 11 юли трябва да запишем победа изборите. Да си пожелаем успех“, каза след мача Краси Радков, отбелязвайки символиката в крайния резултат.

Той зарадва децата от публиката раздавайки им футболни топки, подписани от играчите на двата отбора.

Виктория Василева пък бе приготвила специални подаръци за ветераните на дупнишкия клуб, с които ги почете веднага след последния съдийски сигнал.

Тогава двата отбора и кандидатите за народни представители от ПП „Има такъв народ“ си направиха обща снимка за спомен.

Желаещите да се снимат с Краси Радков пък бяха много. Малки и големи чакаха своя ред, за да се щракнат със своя любимец, който и по време на снимките не спираше да ги разсмива със своите известни шеги.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

RELATED ARTICLES

Most Popular