Monday, May 6, 2024
HomeРегионПетричГЕРБ-Петрич излъчи трима делегати за националното събрание на 11 май

ГЕРБ-Петрич излъчи трима делегати за националното събрание на 11 май

Политическа партия ГЕРБ-Петрич проведе Общинско делегатско събрание. На него бяха избрани делегати за участие в Националното събрание, което ще се проведе на 11 май.
Трима ще представляват петричката структура – Зорница Авгинова, Гергана Тодорова и Димитър Чолев. Общинското делегатско събрание направи анализ на постигнатите резултати на парламентарните избори след детайлен отчет на местното ръководство, в който бе подчертано, че ГЕРБ отново е първа политическа сила в града и селата. Коалицията ГЕРБ – СДС получи подкрепата на 35,38 % от гласувалите в община Петрич и изпревари втората политическа сила с над 13 % разлика.
Георги Динев от ПП ГЕРБ е и единственият народен представител от Петрич в 45-то Народно събрание. Депутатът сведе подробности пред делегатите на събранието за работата в Парламента до момента.
Димитър Бръчков – кмет на Петрич и общински координатор на ГЕРБ, изрази благодарност за свършеното от партийните структури в хода на предизборната кампания. Областният координатор Андрей Новаков поздрави дистанционно делегатите на общинското събрание в Петрич, тъй като не можа да присъства лично. Форумът приключи със заявка за продължаване на успешната партийна дейност и управление на община Петрич.
RELATED ARTICLES

Most Popular