Wednesday, May 1, 2024
HomeРегионДупницаГЕРБ подкрепя кандидат-кмета на коалицията СДС НФСБ, Обединена социалдемокрация, „Воля” в Бобошево...

ГЕРБ подкрепя кандидат-кмета на коалицията СДС НФСБ, Обединена социалдемокрация, „Воля” в Бобошево Стефан Тачев

  • Лидерът на ГЕРБ в общината Даниела Стоянова и Тачев подписаха споразумение

  •  Представителят на СДС за Югозападна България Костадин Костадинов: Обещаваме много работа, проекти и повишаване на стандарта на живот в общината

 

 

Политическо споразумение с цел изборна победа и сформиране на дясно мнозинство в Общинския съвет подписаха Местна коалиция СДС, НФСБ, Обединена социалдемокрация, „Воля” и ПП ГЕРБ в Бобошево на 30-и т.м. Документа разписаха кандидат-кметът на СДС, НФСБ, Обединена социалдемокрация, „Воля” Стефан Тачев и Даниела Стоянова, представляваща общинската организация на ГЕРБ в Бобошево.

Със споразумението двете политически сили приемат, че най-важният приоритет за община Бобошево е нейното устойчиво развитие и повишаване благосъстоянието на нейните жители чрез гарантиране на европейския им път на развитие и привличане на инвестиции. Водени от общи демократични ценности, принципи и приоритети, общинските организации на двете формации се споразумяват за следното: ПП ГЕРБ подкрепя кандидатурата за кмет на община Бобошево на Стефан Тачев; във всички предизборни събрания да присъства и логото на ПП ГЕРБ. Със споразумението се изразява увереност в победата за кмет на общината на Стефан Тачев на местните избори. Заявява се и намерение за продължаване на ползотворното политическо партньорство и взаимодействие в управлението на общината и Общинския съвет в Бобошево през новия 4-годишен мандат.

Целта ни е дясно мнозинство и устойчиво развитие в община Бобошево, заявиха Тачев и Стоянова.

„Подкрепяме г-н Стефан Тачев заради линията, която и той следва. Това е една наша кауза, която ние започнахме с г-н Асен Бошикьов – нашият кандидат за кмет, за една нова промяна в община Бобошево. С линията, която следваме, и СДС, и ние като коалиционни партньори, се надявам на едно добро бъдещо сътрудничество, с един добър резултат. Затова го подкрепяме изцяло – за една нова промяна”, каза Стоянова.

„Благодаря на всички, които при гласуването прецениха, че техният човек съм аз. Благодаря и на председателя на партия ГЕРБ за това, че ме подкрепя. Надявам се, че ще постигнем един много добър резултат и да покажем на жителите на община Бобошево, че те заслужават нова страница в живота си. А именно – ново Бобошево, нова община, с много промени. Нашето мото е „Промяна”. Както съм го казвал винаги, без промяна бъдеще няма и това трябва да се случи”, каза Стефан Тачев. Кандидат-кметът добави, че смята да се заеме с неотложните проблеми. „Ще се ангажирам с решаване на наболелите проблеми, които са фатални за общината, транспорт до селата, комуникация с общинската администрация и кмета на общината. И прозрачност – всички решения трябва да бъдат достояние на хората, те го заслужават”, заяви Тачев.

Подписването на документа бе в партийния офис на СДС в Дупница, в присъствието на регионалния представител на СДС за Югозападна България Костадин Костадинов. „Ние благодарим за подкрепата от страна на партия ГЕРБ в лицето на общинската структура в Бобошево на базата не само на националното рамково споразумение. Също така вярваме, че като наши съидейници, като наши приятели и като бъдещи партньори в управлението ще успеем да доведем до промяна в управлението на Бобошево, като обещаваме на жителите на община Бобошево много работа, много проекти, повишаване на стандарта на живот в общината. Това ще стане чрез развитие най-вече на туризма този толкова богат на туристически възможности район, с оглед на река Струма и всички възможности, които тя дава, с минералната вода в Слатино. Всичко това обуславя добро бъдеще за развитие на община Бобошево и нашият кандидат Стефан Тачев, заедно с партньорите, които го подкрепят, неминуемо ще доведат до развитието на община Бобошево”, посочи Костадинов.

Както е известно, на балотажа на 3 ноември Стефан Тачев ще се бори за доверието на жителите на община Бобошево с досегашния кмет Крум Маринов, издигнат от БСП.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

RELATED ARTICLES

Most Popular