Thursday, May 2, 2024
HomeСпортГероя остави ХебърІІ в опасната зона

Героя остави ХебърІІ в опасната зона

На стадион „Сарая“ в с. Сарая се игра мачът от 27-ми кръг за първенството на ЮЗ Трета лига между отборите на Хебър II и Сливнишки герой от град Сливница. Този мач беше от значение за отбора на домакините, които се намират в опасната зона на изпадащите.
Гостите успяха да поведат през първата част, като два гола отбеляза  Александър Александров-Аци в 26-а и 42-ра минути за 0:2. В последната минута на първата част на срещата гол за домакините отбеляза Николай Метанов за 1:2.
През второто полувреме футболистите на Хебър ІІ търсеха начин за промяна на резултата в своя полза, но това не им се удаваше, защото гостите играеха много стабилно отзад и не допускаха противниковите нападатели да се озоват на удобни стрелкови позиции отблизо. В самия край на мача Димитър Панталеев успя да отбележи трети гол във вратата на Диян Димов за 1:3. Пропуски за отбора на Сливнишки герой направиха Александър Бонев и Димитър Панталеев.

След тази победа отборът на Сливнишки геройе на третото място в групата с 46 точки,  а Хебър ІІ  остана в дъното на таблицата с 25 точки.  В следващия кръг Героя ще домакинства на Пирин(Разлог), е дубълът на Хебър ще гостува на колегите си от Септември (София).

Ташко СУЛЬОТОВ

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular