Thursday, May 9, 2024
HomeРегионРазлогГолям детски камп стартира в Разлог

Голям детски камп стартира в Разлог

За трета поредна година Разлог ще бъде домакин на големия детски международен футболен камп “Спорт Пулс Камп”. Той е изцяло по методиката на големия сръбски гранд “Цървена звезда”. Тази година в него ще участват деца от цели четири страни – Сърбия,Северна Македония,Румъния и България, пише Pirin Sport.

Тазгодишното издание е под патронажа и със съдействието на община Разлог. Официалното откриване ще бъде в сряда, 5 юли, от 15.30 часа на стадиона в Разлог.

Кампът е една прекрасна възможност и за децата от Пирнския край. Сред записалите са деца от Благоевград,Петрич,Банско,Копривлен,Хаджидимово,Сатовча и естествено Разлог. В продължение на 6 дни те ще тренират на градския стадион , а организаторите избраха уюта на хотел”Мурите” край Разлог за престоя на малчуганите.

Сред треньорите в кампа личат имената на Педжа Йованович и Марко Матич от Цървена звезда,Давид Стеванович от ОФК Младеновац, Ненад Владич от Чачак и Мирослав Джукич от Рипенсия Тимишоара,както и Виктор Трайковски от Ню Старс Скопие.

RELATED ARTICLES

Most Popular