Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБлагоевградДвама избягаха от "Пирин", шефовете на клуба бесни

Двама избягаха от “Пирин”, шефовете на клуба бесни

С разочароващ пост в официалната страница на “Пирин” във фейсбук, че двама футболисти са избягали от отбора, въпреки че са имали да получават само по една заплата.

Ето какво пишат от ръководството на тима от Благоевград:

“Както всички „зелени“ сърца знаят, “Пирин” минава по тежък път. След оттеглянето на бившия собственик, нашият клуб изпадна в безпрецедентна ситуация. С общи усилия обаче успяхме да се спасим и да вземем лиценз за новия сезон.
В началото на този месец, на треньори и няколко играчи договорите им изтекоха. Разделихме се приятелски, пожелахме си взаимен успех.

Други обаче футболисти, с действащи договори, искат да си тръгнат през „задния вход“. Раян Сенханджи и Вячеслав Велев се опитват да се възползват от вратичка в закона и да напуснат клуба, въпреки че имат да получават само една заплата.

Ние им протегнахме ръка и благодарение на “Пирин”, техните имена станаха популярни. При първа възможност обаче, те избраха да си тръгнат, въпреки, че направихме всичко възможно да ги задържим, включително и с предложения за по-добри финансови условия.

Сенханджи и Велев вече приключиха с Пирин и няма да бъдат част от нашето семейство.

Разделите са част от футбола, мъжеството е част от характера. Някои си тръгват с високо вдигнати глави и аплодисменти, а други през задния вход. Въпрос на избор.”

Междувременно стана ясно, че двоен удар е осъществил абсолютният новак “Крумовград”. Към тима са се присъединили двамата от “Пирин” без трансферна сума – Раян Сенханджи и Вячеслав Велев. Те вече са с тима на лагер в Банско, след като се разбраха по личните си условия с ръководството на “синьо-жълтите”, съобщи „Труд“.

RELATED ARTICLES

Most Popular