Thursday, May 2, 2024
HomeСпортДунав се закани да потопи Марек на „Бончук“ при реално съдийство

Дунав се закани да потопи Марек на „Бончук“ при реално съдийство

До четвъртък старши треньорът на мъжкия отбор на ФК Дунав (Русe) Мартин Ковачев готви наличните футболисти на клубната база. Завръща се от наказание Денислав Минчев, който ще подсили тима за гостуването в Дупница.

„Последната тренировка ден преди мача срещу местния Марек ще проведа на стадион „Бончук“, където ще се играе официалния мач в събота от 17 часа. Добре разузнахме отбора на домакините, който е изграден от опитни футболисти и млади таланти от клуба. Ще направим всичко възможно максимално да ги затрудним и при реално съдийство да нанесем първата загуба на собствения им терен. Няма да мога да разчитам на контузения от мача срещу Спартак (Варна) Митко Тодоров. За всеки мач се готвим за победа, така ще бъде и срещу Марек в град Дупница“, каза Ковачев.

В отбора на Марек единствено няма да може да се разчита на основната единица в нападение Николай Ганчев, който ще изтърпява наказание от лишаване от участие в една среща за натрупани пет жълти картони. Нееднократно наставникът на мъжкия отбор на Марек Танчо Калпаков е заявявал, че никога не подценяват противниковия тим, независимо къде играят. Така ще бъде и в събота срещу отбора на Дунав(Русе).

Тази среща ще бъде ръководена от Георги Иванов Иванов, асистиран от Желязко Пилатов и Атанас Пилатов, 4-ти съдия Вилиян Видинов, СН Цветан Георгиев.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular