Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаДупница скърби! Издъхна известната преподавателка и треньорка Йорданка Крумова

Дупница скърби! Издъхна известната преподавателка и треньорка Йорданка Крумова

Дупница скърби за Йорданка Крумова. Известната лекоатлетка, преподавателка и треньорка издъхна внезапно в неделя. За  кончината й съобщиха от ПГ „Акад. С. П. Корольов“.

„Загубихме скъп за нас човек – колежката ни Йорданка Крумова. Верен приятел, незабравим учител и треньор, всеотдайна и добра. Спомена за нея ще носим винаги в сърцата си! Изказваме искрените си съболезнования на близките й! Да почива в мир!“, казаха покрусени от учебното заведение.

„Отиде си един скъп за нас човек. Скърбим за теб, Данче! С много обич и мъка се прекланяме пред светлата ти памет!“, казаха и от спортен клуб „Гладиатор“.

„Данчето ще я запомним като упорит, предан и почтен човек. Тя ще остане завинаги в сърцата на спортните хора от град Дупница.

Да почива в мир!”, допълни управителят на Спортната зала в града Васил Стоянов.

Дупничани изказаха стотици съболезнования и бяха шокирани от загубата. „Страхотен човек, невероятна класна, ще те помним с твоята доброта и всеотдайност към децата“, със сълзи на очи коментираха приятели, колеги и ученици на Йорданка Крумова.

Поклонението ще бъде на 08.02.2021 година от 15,30 часа в черквата на градските гробища.

Това е поредна тежка загуба за Механото. През декември миналата година си отиде обичаната учителка по математика Камелия Давидкова. Тя не успя да се пребори с Ковид-19 и остави две деца сираци.

RELATED ARTICLES

Most Popular