Thursday, May 9, 2024
HomeРегионДупницаДупнишка следа! Люси Дяковска спечели 100 000 евро от германския вариант на...

Дупнишка следа! Люси Дяковска спечели 100 000 евро от германския вариант на “Сървайвър”

Българската певица с корени от Дупница Люси Дяковска е големият победител от германското риалити шоу “IchbineinStar – Holtmichhierraus!” (“Аз съм звезда, измъкнете ме оттук”) – местния вариант на „Сървайвър“.

Дяковска, която е доста известна в Германия като част от попгрупата NoAngels, беше избрана от зрителите на RTL за “кралица на джунглата” и ще спечели награда от 100 000 евро.

47-годишната българка успя да победи съперниците си Лейла Лахуар (27 г.) и инфлуенсъра Twenty4Tim (23 г.).

Люси Дяковска посвещава победата на своята майка, която почина точно преди една година.

Медиите в Германия отдават успеха ѝ на нейната естественост “на фона на надутите устни и хиалуроновите скули на останалите” участници в шоуто. Те отчитат, че Люси е била движещата сила на лагера в риалити формата, като доброволно е помагала в чистенето и е поемала нощни смени, докато е подлагана на предизвикателства като ядене на тарантули, буболечки и свински дреболии.

Люси Дяковска е родена в Плевен през 1976 г. Майка й е пианитска, а баща й е оперният певец от Дупница Любомир Дяковски. Нейните баба и дядо са сред легендарните учители в града.

През 1995 г. Люси заминава за Хамбург, за да учи в специализирана школа за танци и актьорско майсторство.

През 2000 г. участва в кастинга Popstars, благодарение на който е поканена да стане част от групата „Ноу Ейнджълс“ – една от най-популярните женски групи в Германия за времето си.

През 2008 г. „Ноу Ейнджълс“ представляваха Германия на конкурса Евровизия.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular